M-TRAVEL INFO

 

 

SPØRSMÅL OG SVAR


NÅR STARTER RUTENE TIL GAZIPASA FRA RYGGE?


Første tur starter fra Rygge i uke 40. Dette er i forbindelse med Østlandets høstferie.

 

NÅR STARTER RUTENE TIL GAZIPASA FRA ÅLESUND?


Om mulig settes det opp høstferietur i uke 41 fra Ålesund.

 

NÅR OG HVOR FRA STARTER REGULÆRE RUTER TIL GAZIPASA?


Rygge er valgt som "hovedflyplass" for M-Travel sine ruter. Fra Rygge planlegges det regulære ruter basert på statistikk.

Ruteoversikt vil bli lagt ut så snart disse er satt opp hos M-Travel.
Ønsker du å få tilsendt varsel på mail, klikk her.

Du skal ikke skrive noe i denne mailen, kun ordet VARSEL i emne, dersom ditt mailprogram sier at du bør fylle ut emne før du sender mailen.
Når du sender denne mailen til oss, lagres du automatisk på listen over dem som ønsker å bli varslet om oppstarten fra Rygge.

 

HVILKE ANDRE NORSKE FLYPLASSER VIL M-TRAVEL STARTE RUTER FRA?


I første omgang skal flyvningene fra Rygge komme i gang. En spørreundersøkelse og avstemming skal medføre oppstart av nye ruter fra Norge. Vi håper du vil være med i denne viktige markedsanalysen når den blir lagt ut. Ønsker du å få tilsendt varsel på mail, klikk her.
Du skal ikke skrive noe i denne mailen, kun ordet MARKEDSANALYSE i emne, dersom ditt mailprogram sier at du bør fylle ut emne.
Når du sender denne mailen til oss, lagres du automatisk på listen over dem som ønsker å bli varslet om markedsanalysen.

 

HVORDAN FINNE INNENLANDSFLYVNINGENE?


Selskapene som skal fly innenlands, har også en hvileperiode på vinteren. Det er ikke lagt ut ruter ennå på internett for sesongen 2012. Det som er klargjort er muligheten til å velge Gazipasa som flyplass. Dette finner du på AloBiletHatti. Til tross for at siden kun er på tyrkisk, anbefaler vi å sende dem mail på engelsk med forespørsel.

 

FINNER DU IKKE DITT SPØRSMÅL HER?


Denne FAQ siden utvides i takt med
a) informasjon vi selv legger ut
b) spørsmålene som kommer inn fra dere. 
Dersom du har andre spørsmål enn det som finnes her, vennligst send oss en mail på følgende adresse : faq@gazipasa-flyplass.no

Vi henstiller alle til å benytte denne mailen for spørsmål, slik at vi kan effektivisere svar rutinene.

 

Om du vil, kan du stille spørsmål direkte til TAV Gazipasa. Vi oppfordrer så mange som mulig til å gjøre dette, slik at vi skaper pågang. Velkommen til Gazipasa!

Pro Admin Ltd © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use